Jsi sám

Jsi sám

Anotace: ale ano ...je to tak, už to ani nemůže být jinak

Nesmírnou chuť mám,
prostě to chytit a udeřit,
o zem s tím praštit,
na kousky roztříštit.

Tak jako všechno ostatní.

Tam kde všichni spí,
jedny oči z povdzálí,
skrz sklo život vidí.

V duchu mlátím o stěny,
nekonečnýho času,
o ty tvrdý hrany,
rozbíjím svou krásu.

Sbohem, ty ubohý stvoření,
snad tvůj pád někdo ocení,
už vnímáš to zkažení?

Ale ano, cítíš to...

Nepříčetnost na uzdě držená,
slova nikdy nevyřčená,
přiškrcení ignorancí,
sám v sobě sebe ztrácíš.

Na to je jen lék jediný,
ukončit boj marný.

Jsi sám.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 02.03.2009
Přečteno 283x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, padající do neznáma, Danik, Mbonita, lucajda89, strašidýlko-střapatý, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejsi sám a ty to víš! Tak už se prober z toho smutku!

02.03.2009 17:54:00 | dream in emptiness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí