Sama

Sama

Anotace: Nechci tak žít...

Osud
Řeka teče
Doposud
A zrovna odsud
Z mého srdce
Tůňka krve
Ne naposled
Ne poprvé
Slzy z očí
Bolest smočí
Trápení – to synonymum bytí
Je standarta mého žití
Neuvědomělá bažina
Teď moje touhy proklíná
Slétnout do rakve
A tam si tiše navždy snít –
Ne, já už nechci sama žít

Proč dívat se mám do zrcadla každý den
A cítit, že život je jen zlý sen,
Poslouchat komplimenty –
Co z toho, když láska chybí
A opakovat dokola ze samoty chyby…

Chybíš mi, moje lásko, u mě tady,
Neznám Tě, Tvé zápory, Tvé klady,
Přesto toužím obejmout tvé tělo,
Poslouchat tvé srdce a políbit Tvé čelo,
Usmát se na Tebe
A říct:
Vejdi ke mně,
Zůstaň, neodcházej,
A do mého srdce čisté city sázej….
Autor Ammazonic, 05.03.2009
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: Sýkorka07, BArBArKO, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná... taky se cítím podobně... Láska je zlá, nejvíc když ji člověk nemůže najít, nebo najde... ale s ní i zklamání a smutek...

18.03.2009 13:08:00 | Sýkorka07

je to moc hezké a mám podobné pocity

08.03.2009 18:07:00 | Bar-Ua

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí