Za skrytým oblakem

Za skrytým oblakem

Anotace: babičce...

Sbírka: Růženka

Za průhlednou záclonou,
Za bílým sklem,
Za mlhou, tou clonou,
Jež nezničím zlem.

Za pustou krajinou,
Za zámkem bezpečí,
Za lesní malinou,
Jež nenajdu v bodláčí.

Za skrytým oblakem,
Za větrem západním,
Za jitřním zázrakem,
Jenž dá mi sílu dní.

Tam všude, kde jsem já,
Jsi i Ty a jen se skrýváš,
Slunce Ti zestříbří vlasů pár
A Ty se jen mlčky usmíváš.
Autor Moonlight7, 05.03.2009
Přečteno 254x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Radek.oslov.Šafárik, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí