Rozverná, jarně sychravá

Rozverná, jarně sychravá

Anotace: nechce se mi spát a ani náladu nemám špatnou, není to ono, neuspokojuje mne. Pořát tápu.

Malinko se usměji
snad to bude lepší
zahalím se do šálu,
stejně uletí mi.
Možná i s úsměvem,
když kapky deště
pohltí můj obličej.
Mezi auty a prozatím
natřu si láskou na zeď písmeno ,,A“
První písmeno abecedy.
Láká a též se směje.
Mi nebo jen tak?
zrádně se šklebím na svůj úsměv.
neví kudy kam.
a tak skrz zaplněnou ulici
přebíhá od místa k místu
a nestačí se schovat.
slátané slovo tvoří díru na mém patře.
patře domu nebo autobusu.
Tolik možností se mísí s jedním významem slova.
S písmenem ,,A“, větrem, deštěm, domem
a semnou.
Šál mi už zas uletěl.
Autor bape, 16.03.2009
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí