Stíny se vracejí

Stíny se vracejí

Anotace: ...

Je tma a ticho bije do uší,
spánek stále nepřichází...
Myšlenky vidí, co nikdo netuší,
být večer sám, se nevyplácí...

Získat a ublížit?
Vzdát se a zoufat?
Přemýšlet či milovat?
Žít a jen doufat?

Co bylo - je stále - anebo už není?
Vše zůstává jen v nočním snění...
Představy sílí a realitu mění,
temnota touhy láká v pokušení.
Autor Aniba, 16.03.2009
Přečteno 422x
Tipy 13
Poslední tipující: NikitaNikaT., ona, Holis, Popelka, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, Kapka, enigman, Rbb, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se pak nedivím, že spánek nepřichází ;-)

19.03.2009 14:13:00 | ona

hledání černé a bílé?
těžké dilema,
verše milé

:-)

16.03.2009 23:16:00 | Popelka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí