.hazardní hráči pokru.

.hazardní hráči pokru.

Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=P6vhK3M2l8E&feature=related . Yes, and thanks, for the trouble you took from her eyes I thought it was there for good so I never tried .

na porcelánový slonečky
si nestěžuj

když prší ticho
a smráká se nad Brnem

my tady taky sedíme
s klepety na rukou a
.
otrávenými srdci

a na co?

Adame, Marku, Václave

až vymalujete
svý
byty

a manželky vám nedají

dejte na nás

-chudáky
.
s otrávenými srdci-

-úrazová jednotka protkaná sluncem
zlomilo mi to duši
a tři žebra totiž
naprosto bez obalu

jako oloupaný vosk
ze snowboardů

po namrzlých cestách na hřebenech
.
.

A abys věděl
můj hazardní hráči pokru

nejsem štěstěna
ani neštěstěna

piju kafe

-hodně mlíka a
hodně cukru-

(na světě)

jen jsem

i pro tento okamžik TEĎ

Nebudu říkat
něco si přej
.
.
.
.
It's hard to say--
Autor Lucijena, 16.03.2009
Přečteno 273x
Tipy 11
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Nussichoco, al-pacino, Rolnička, kikis
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"-úrazová jednotka protkaná sluncem
zlomilo mi to duši"

je to krásný; a ty za trest, že nic nepíšeš napíšeš nějakou další báseň - souhlasíš-li, projev svůj nesouhlas :)

28.07.2010 15:00:00 | drsnosrstej kokršpaněl

má to zajímavou atmosféru

16.03.2009 18:28:00 | kikis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí