Tohle je nejistota!

Tohle je nejistota!

Anotace: já vím své.

Pálí mne oči a pusa svědí.

Chci něco říct

a jazyk se nějak

přimkl k hornímu patru

a nejde strhnout zpátky.

slabost v dolních končetinách

mne přepadává stále víc.

malá hbitá,jako jiskra

vyjde mi vstříc,

až pod tíhou těla,

tvého,

bude mi dobře.

Zlomený vlas mne kouše do zad.
Autor bape, 18.03.2009
Přečteno 280x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí