Na planetu Nesrat

Na planetu Nesrat

Anotace: ...

Pějme píseň dokola ...

raději držte huby
ať nevyplašíte moje
holuby v nose
to se mi pak nepříjemně
rozšiřují nozdry

a to fakt nemám rád

Jsem chráněná oblast
tak mi sem nelezte
nebo mi vlezte
ještě neztrácím přehled
o tom

co chci

Co vůbec děláte v mojí hlavě?

Přistáváte si na mojí
lebeční plošině
cpete se mým mozkem
chytřejší nebudete

zacpu si nos
zacpu si uši
nafouknu se
a vystřelim vás ušima
na jiný planety
žádný strachy
máte ty svý Cosmo obleky
a kyslíku až až

vždyť jste mi ho všechen ukradli ...
Autor smudlinek, 19.03.2009
Přečteno 295x
Tipy 15
Poslední tipující: Jahudka167, drsnosrstej kokršpaněl, Holis, Kapka, vapiti, WhiteSkull, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba, Aťan, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

seš u toho smrkání strašně ukecanej:)

19.03.2009 14:58:00 | Aťan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí