Bouře

Bouře

Anotace: pardon :( pardon!pardon!!! za sprostá slova, pardóóón!

vše se provalí
vnitřnosti a vše co zbylo z mojí duše
všechny špatnosti, zatemnělá místa v mysli
pryč s tím, mám jen jednu cestu
tu těžší aby byla správná.

budu kašlat krev, budu vznášet nářky, však
kašlu na vás, mám se dost.
Vždyť jsem stejná
V mém těle, jak nezvaný host
a můj takt už nehraničí s ctižádostí.

prášek si už nevezmu, nepotřebuji nic,
aby mi všechno najednou přišlo fajn.
já musím psát, já musím na vše bez ohledu
Srát a srát a srát!!!
Autor bape, 19.03.2009
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Rolnička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí