Dýchej

Dýchej

Anotace: prozření, osvícení, satori, můj trochusatori.

dýchej, dýchám taky
jen dýchej, ať je ti líp.
Vezmu si hůl abych mohla chodit.
Dřevěnou s obrázky, neboť
cesta s kameny, je na mne moc.
Pořád ta cesta, v mysli, všude.
Trnitá a nerovná s prachem.
Dýchej, ať se ho zalkneš
ať okusíš hlínu světa
ten zemský plášť
tu rodnou hroudu.
dýchej ten humus, co všude lítá,
dýchej!
Zbývá ti už jen jedna minuta
uvědom si, proč tu jsi
a vzpomínej na sebe v dobrém.
Autor bape, 23.03.2009
Přečteno 314x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, Radek.oslov.Šafárik, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý nápad...

23.03.2009 15:41:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí