ztracená

ztracená

Anotace: něco

Já a bolest kloubů
Mé vyzáblé tělo hyne
začíná konec

Potrhlé písně znějí mi v uších
Tnou díry v lebce
Spoušť se nepatrně pohnula

Prasklý pásek v podprsence
dělá paseku na mých ňadrech
Ta hoří

jeden pohyb a spadne všechno
tvoje ústa, oči a zuby
moje vlasy

a konečně budeme svoji
budu s tebou
s tebou!
s
s
s
š
Autor bape, 27.03.2009
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí