V podvečer

V podvečer

Anotace: špatnost

není ani klid
na to, abych se uklidnila
bláznivé myšlenky
že ještě dnes bude dobře
podnikají vrty
do hnusného šedého blemcu tam uvnitř
Stýská se mi, je mi smutno
jsem sama a chci umřít
a vžít se do tebe, jak se bavíš
tam někde
jsem sama a jsem daleko v sobě
chci umřít a nejde se postavit
na římsu a jít do vzduchu nad město..
polámané verše srdce bijí na poplach…
Autor bape, 27.03.2009
Přečteno 277x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvoje mládí mně to praví - že se všechno jistě spraví.

29.03.2009 10:18:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí