Naposledy...

Naposledy...

Anotace: Naposledy ...vidíš jak už dál nemůžu "Se slzami v očích člověk ukáže,že neví jak dál "

NAPOSLEDY

Tak se tedy naposled kouknu na tvou fotku.
Naposled spouštím svůj vodopád slz kvůli Tobě.
Naposledy veznu kvůli tobě do ruk mou "kamarádku".
A naposled ji přiložím k žilám ..NAPOSLEDY..kvůli Tobě!

Naposled se mi v hlavě míjí vzpomínky.
Naposled si sama pro sebe šeptám:"MILUJI HO "
Život se mi změnil během chvilky,
jen kvůli tomu...že dala sem mu kus sebe ... kus srdce..

Milovat znamená trpět
a já trpím kvůli němu.
Přesto nedokážu ho nenávidět
..miluju ho...proto kvůli němu umřu .. :(

Až ucítíš bolest v srdci,
vzpomeň si na mě!
Až budeš chtít mi pomoci..
..už bude pozdě...

Miluji Tě!
Copak neslyšíš? -Poslouchej!
Miluji Tě!
Tak se konečně na mě podívej!

Srdce bolí,řve a puká!
Jen kvůli Tobě!
Prožívám muka!
Slyšíš?-Vše kvůli Tobě!

Kdy to konečně pochopíš?
Kdy konečně chytneš mě za ruku?
Kdy mi řekneš,že mě miluješ?
Kdy ..? .. kdy? ..
..není moc času,je to naposledy !!

Když teď už je pozdě,
krev stéká mi po ruce.
umírám..a...miluji tě!
...Už necítím bít mé srdce..

Pláču..
Proč ,řekni mi proč?
pláču...
celou noc...den i noc..

Umítám..
..necítím bolest
Umírám..
..jen chci abys věděl..
že miluji tě!
..a budu napořád !!
Autor , 28.03.2009
Přečteno 324x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí