Konec

Konec

Anotace: ...

Křídla andělů, jenž potrhána byla
Slzavé údolí plné zlámaných snů
A naděje, co světu zbyla
Zmirňuje strach z posledních dnů

Poslední lidská bytost
Sedíc na horizontu
Třepajíc se pod jasným sluncem
Andělé vyjadřujíc jí lítost
Však nevědí, jak upokojit její usedavý pláč

Poslední vzdychy květin umírajíc
Co v šeru nevidí důvod žít
Oka tornád rychle se blížících
Svět, co světem přestal být…
Autor MissH, 28.03.2009
Přečteno 273x
Tipy 1
Poslední tipující: Hloupá Květinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí