Sila..

Sila..

Anotace: .. mlčania

Sila mlčania svetlo zháša
sme po tme, v nej Ťa nevidím
mlčanie s tmou sa ťažko znáša
kto vlastne si, sám nezistím

viem, že si tu aj bez dotyku
nepočujem ani Tvoj dych
vyplačem slzu - nie zo zvyku
padne na zem, vieš, nie som z tých
čo zmieria sa s nemenným stavom
mne dotyk chýba z princípu
či je, či nie je ľudským právom
- neriešim.. byť star bez klipu
Autor Petbab, 02.04.2009
Přečteno 232x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elza511, Juraj Hrom, jedam, janewe, Simísek, Mbonita, LucQa, NikitaNikaT., ziriant, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vystup ze stínu...

02.04.2009 22:55:00 | Simísek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí