Jiný

Jiný

Anotace: teď je to jinak.. i ta báseň je jiná, není ani moc básní

Ne, takhle jsem to nechtěl,
nikdy jsem si nemyslel,
že to takhle skončí.

Hvězdy jasně svíti, v temný noci,
ale je to jiný, jako všechno,
srdce ještě cítí, že pro mě nezáří.

Krutě si se mnou hrají,
nevidí, nesvítí,
už dávno nejsem, pro ně, ony pro mě, hvězdy,
a možná se nemýlí, dávno tohle nejsem já.

A pořád nevím, co si počít mám,
bych se dostal z toho kolotoče,
všechno bolí,
abych cítil jejich teplo.

Tady leží moje peklo,
peklo mrtvých snů,
a zapomenutých nadějí.

Všichni se mi smějte!
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 03.04.2009
Přečteno 292x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, UCET KE ZRUSENI, sinoraLee, strašidýlko-střapatý, shakespeares, lucajda89, Nergal, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hvězdy svítí pro každého, i pro tebe můj hochu, chce to jen úsměv trochu =D

05.04.2009 13:56:00 | dream in emptiness

já vím...je to jako začarovaný kruh...

03.04.2009 22:01:00 | shakespeares

jestli se nekdo smeje, tak vez, ze i je smich prejde ;)

03.04.2009 14:44:00 | Nergal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí