Našla jsem Tebe

Našla jsem Tebe

Anotace: ...

Hledala jsem přítele,
hledala jsem nebe,
našla jsem nepřítele,
našla jsem Tebe.

Dala jsem Ti srdce své
do Tvých chladných dlaní,
probděla jsem noci snové
nečekala, že srdce mé to raní.

Každou noc slané potoky
z očí zkrápějících
každý den malé otoky
na rukách pracujících.

Chtěla jsem krásný konec s přátelstvím,
to v Tobě hledala jsem anděla,
skončilo to vyhrocením
to se přeci nedělá!

Přes den bdím
a v noci sním,
tak se Tě ptám
co teď s tím?

Hledala jsem přítele,
hledala jsem nebe,
našla jsem nepřítele,
našla jsem Tebe.
Autor januve, 09.04.2009
Přečteno 351x
Tipy 11
Poslední tipující: NikitaNikaT., Holis, labuť, Petbab, Sýkorka07, Mbonita, padající do neznáma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska někdy bolí... popravdě, při čtení této básenky, jsem si připomněla bolavou minulost... ale to nemění nic na tem, že se mi Tvá básenka, ač smutná, líbí...

19.04.2009 09:17:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí