Jedno tělo (Stín)

Jedno tělo (Stín)

Anotace: ..

Cítím tvé dotyky, ale nevidím tě.....
Vnímám že na mně promlouváš...ale...kde jsi?
Nejsi tu se mnou...ale jakto že tě tu cítím a slyším?
To já a ty jsme jedno tělo
a rozpojit nás může jen ruka Ďábla!
Ruka Ďábla dotkla se nás už nejsme jedno tělo,
Ty jsi tam nahoře a já tu klečím a říkám to co na srdci mém jest.
Už necítím tvé dotyky a neslyším tě....už necítím tu tíž!
Ruka Ďábla nás rozpojila a vzala mi tě.
Teď se tam nahoře setkáme počkej na mě
půjdeme nést tu tíž dál společně!
Autor Duploxxx, 12.04.2009
Přečteno 302x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí