Lesní studánka

Lesní studánka

Anotace: ......

V lesní studánce se tvé oči ztrácí
A tvá krása si hledá úkryt,....
Neví kdy, neví kam a kudy!
Už uhasíná ten plamen , který mezí námi plál.
Plál a už neplane....
Pokouším si vzpomenout na chvíle co jsme spolu zažili...
A smazat naše jména z holých stěn .
Ale nejde to tvé oči se mi v lesní studánce ztrácí a ty?...
Ty se mi směješ, ale nechápeš že já... to já
se ztrácím v tvých smutných očích!
Autor Duploxxx, 13.04.2009
Přečteno 393x
Tipy 1
Poslední tipující: Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí