Trošku pocitová

Trošku pocitová

Anotace: Báseň/Nebáseň ze "Zmatených výlevů" Tak trošku...... smutná?

Lesknoucí se oči
sevřené rty
a pocity
co bodají
černá obloha
přes slunečno
stále černá

Dnes
jako dřív
kámen na plicích
a hlava
v jednom ohni
oči sklopený

Každý pohyb
malátný
a bolavý
energie mojí
požírač

Je jaro
zase
bez Tebe
tak sama
i když to tak není
tady někde
upadá moje snění

.

Kéž bych
mohla být
každou vteřinu
s mým
milovaným
Andreasem

Zahnat umí
všechen žal
a smích ten
kolem zní
tak samovolně

Jenom pohladí
a člověk
naději zas má

Zlehka políbí
a člověk už
není sám

Teď mi tu moc chybí =o/
Autor *whatsoever*, 14.04.2009
Přečteno 331x
Tipy 10
Poslední tipující: NikitaNikaT., Indigo, whiolet, Churry, bird225, Alex Foster, LucQa
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherná, úchvatná hlavně ty dvě první...

24.04.2009 12:32:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí