Cudzia chvíľa

Cudzia chvíľa

Anotace: ...o samote a o smútku, sama medzi ľuďmi...

Stojím uprostred sveta,
nepýtaj sa ma kam hľadím!


Obkolesená šerom a územím lámp,

na zemi chodník a zašpinená ulica.

V mláke mŕtva hladina ticha,


Bezchybný portrét.

Oči bez cieľa sledujúce svoj odraz.

Ľudia naokolo s klebetami pod jazykom,

súcitné pohľady a moja beznádej,

perfektne doladený svet v architektúre mesta.


Cigaretový dym a plný zásobník sĺz,

Nepýtaj sa ma na príčiny !

Milenci v objatí, obyčajné bozky,

obnosené myšlienky o samote a moja závisť.

Hádky na balkóne, susedia na výmenu,

návyky, zlozvyky, apatia ma nedesí.



Zastavím sa pri tebe.

Ukáž mi svoj svetadiel, ja som z iného,

ukáž mi smiech a ja sa budem smiať,

v tvojej chvíli nájdem i tú svoju.
Autor DanaFuri, 21.04.2009
Přečteno 252x
Tipy 6
Poslední tipující: mamina, Petbab, enigman, labuť, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ďakujem krásne za vaše nározy :-)

21.04.2009 13:50:00 | DanaFuri

Má moc hezký závěr...

21.04.2009 13:22:00 | labuť

...pekná

21.04.2009 13:18:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí