Nicota

Nicota

Zabrousím v čase všedního zdání,
že není nikde nic, jen Tvé přání,
přání, jenž v obsahu nese prosbu
k Tobě, aby jsi i když už nemůžeš,
nebyl jednou nohou v hrobě..

Vždyť jsem tu já, pro Tebe se vším všudy,
tak vyžeň z hlavy své běsnící bludy,
otevři oči a podej mi svou dlaň,
své vzpomínky však v srdci si chraň.

Letíme výšinami černobílým balónkem
naplněným vzduchem, který neklame,
vzduchem z Tvých úst.
Házíme na sebe pohledy, i když držíme
vzájemný půst.

Tak zapal už svíci a opusť svůj konec,
nenastal Tvůj čas, neb slyšíš zubaté hlas?
Mlčíš a chladneš, do náruče mi spadneš,
mineš mé dlaně touhy, jsi zas a jen přízrak
pouhý!

A já Tě nechala netrefit terč života,
jsem jen pouhá, hloupá NICOTA!
Autor padající do neznáma, 24.04.2009
Přečteno 314x
Tipy 21
Poslední tipující: Lenullinka, Indigo, NikitaNikaT., zlomený a nanicovatý -__-, enigman, Bíša, jedam, strašidýlko-střapatý, Květka Š., Kapka, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednou se rozzáříš a všecí padnou za prdélky, z Tvé krásy a štěstí, když láska vklouzne Ti do srdce a vpije se všade pod kůži.

25.04.2009 20:06:00 | NikitaNikaT.

nesmutni...hvězdičko

24.04.2009 15:28:00 | strašidýlko-střapatý

Mám dojem,že v srdci jsou jen obrazy..a k těm se můžou vázat jakékoliv vzpomínky..Srdce je galerie né knihovna.. Jen názor.

24.04.2009 10:41:00 | Sleepwalker

Neplýtvej náklonností,
když on už jinou hostí,
ty bys mu modré z nebe snesla,
on pro jinou už drží vesla...

24.04.2009 08:26:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí