Mlha dnešní všemocná

Mlha dnešní všemocná

Anotace: mé pocity z posledních dnů...

Mlha tančí vně mě, jen bez kulis a němně
jen pohrát si a jemně proklouznout zase ven
a světla přitom sfouknout a neobjevit již
kde skrývá se její skrýš...kde ty potají spíš
a mračna znovu houstnou až zmáhá se závrať
a strachy dětské které nezmizí, nedají spát
tam v lávy krve topí se úsměvy a dech
co ztuhnul na místech, kde kraluje si stín
tak ptám se vás co s tím, jen ticho, žal a pláč
mlha je silný protihráč, v ruce meč a pohrabáč
a v krku rdousí slova, co chtěla vzejít v svět
těch výkřiků a vět, co bylo vzato zpět!
A mlha ladně krouží a tančí v závoji
který čas nezahojí a bude stále rvát
pár lidí bez svých tváří jsem na mostě potkal
v řece jen hnis a krev a kal, a on tam skočit vážně chtěl
a mlha se z něj táhla, šeptala v okolí
že její soukolí se již nezastaví
že bude stále s námi, že bude v každém z nás
jak souprava adidas, v každém a beze ztrát
a zfoukne naše srdce a zaslepí oči
my jak tamagoči, jako na kolotoči
budeme se smát...přes kapky rudých slz
až prostoupí nás skrz naskrz
mlha dnešní všemocná
Autor Muta cum liquida, 27.04.2009
Přečteno 245x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Cristinne, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak nějak pravda

30.04.2009 19:07:00 | Radek.oslov.Šafárik

Běhá mi z toho mráz po zádech...

28.04.2009 15:01:00 | Cristinne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí