Černá růže

Černá růže

Anotace: Někdy dostaneme i černou růžu.

ČERNÁ RŮŽE




Kapka slané vody stéká po mé tváři,
Za ní zůstává jen černá stopa na kůži.
Oči mi už dávno štěstím skoro nezáří.
Dnes démon dal mi černou trnitou růži.

Svůj trn mi růže do ruky zabodla tak silně,
že kapka krve vytryskla jako z pramene.
Budu se o ni starat aby nezvadla velmi pilně.
Mé srdce pak bude už pořád jako kus kamene.

Nepřítomný pohled, myšlenkami v nebesích,
Nevnímám lidi kolem sebe je tu strašidelná tma.
Slyším bolavých srdcí nářek, žádný smích.
Není tu nikdo jen noci přízrak, jsem s ním sama.
Autor Lyonka.Margareta, 29.04.2009
Přečteno 299x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, bajli33
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mně to přišlo užasné

03.05.2009 17:57:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí