Zajíček

Zajíček

Na betonové pláni leží,
nekroutí oušky ani neběží,
kdysi se možná v trávě brodil,
ach, proč jsi tam chodil?

Copak ses zranění nebál,
co vedlo tě k tomu hopsat dál,
tos o život víc nestál,
žes mezi auty stál?

Teď vše co v tobě bylo,
celý svět spatří,
že tě auto rozdrtilo,
ti jisto jistě nepatří.

Ale osud se nikdy neptá,
a tak teď tvoje srdce,
jen silnici leptá,
a já ti šeptám lehce.

Že jsi jako já.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 04.05.2009
Přečteno 274x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, whiolet, strašidýlko-střapatý, shakespeares, kikis, zlomeny srdce
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A já jsem jako ty...

06.05.2009 15:15:00 | whiolet

bolavé...

06.05.2009 10:09:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí