Anděl

Anděl

Anotace: -

Poznala jsem anděla
a i když jsem se bránila,
tak přála jsem si ho jen pro sebe,
chtěla jsem za ním do nebe.

Anděla jsem měla moc ráda
a chtěla ho za kamaráda,
přinesla mi radost a smích,
andělem zůstane v očích mých.

Věděla jsem ,že se mi z života vytratí
a že už se zpátky nikdy nevrátí,
anděli,tolik mi chybíš,
že život jsi mi převrátil naruby nevíš.

Ukázal jsi mi,že život může lepší být,
začala jsem o hezkých věcech snít
a přesto,že už nemůžu stejná být,
tak umím si teď mnoha věcí víc vážit.
Autor Aliklat, 05.05.2009
Přečteno 260x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, al-pacino, strašidýlko-střapatý, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí