neptej se mě

neptej se mě

Anotace: ?

Neptej se mě,co je štěstí,
nevím,co to znamená,
pro mě jě to jenom slovo,
má duše je zraněná.

Zeptej se mě,co je smutek,
jsem z něj celá zmáčená,
brodím se v něm ve dne,v noci,
jsem v něm až po kolena.

Netej se mě proč se trápím,
sama neznám odpověď,
kdy se zas k životu vrátím,
jen přežívám,snáším tu šeď.

Ptám se tebe,
proč mi z toho nepomůžeš ven?
Odpověď já nechci znát,
přinesla by slzy jen.
Autor Aliklat, 05.05.2009
Přečteno 281x
Tipy 7
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, al-pacino, strašidýlko-střapatý, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné dílko...

06.05.2009 14:35:00 | strašidýlko-střapatý

krásné dílko...

06.05.2009 14:34:00 | strašidýlko-střapatý

Docela dobrá i když smutná.Snad bude líp.
A vítej na Literu.

05.05.2009 16:51:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí