Kdo si to tam venku...

Kdo si to tam venku...

Anotace: škrábe oči z důlků?

Kdo si to tam venku škrábe oči z důlků,
to tví sebevědomí, svědomí a identita.
Zmíraj tiše za absence zvuku,
to je ta citová "stabilita".

Kdo si to tam venku rve srdce z těla,
to tvoje minulost, přítomnost a budoucnost.
Strachy celá osobnost zbělá
a zahodí i tu poslední z nouze ctnost.

Kdo to tam za oknem tiše vzdychá,
to sebeúcta a svoboda člověka.
Pak zazní rána z děla do ticha,
a slyšet je poslední ach, když život dotiká.
Autor Striptérka, 07.05.2009
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nesouhlasím s ksindlem...naopak...

07.05.2009 18:23:00 | Never

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí