poslouchej děvče,nakreslím ti...

poslouchej děvče,nakreslím ti...

Anotace: nj zrovna dneska hmmmm

je mi to jedno
je
je
je
a není

prázdná krabice
v ní
je
je
je
a není
děvče..

prázdné pilulky
bílé od jazykových smyšlenek
prázdné pilulky
v tvých ústech

jsem duch
na zápraží
u tvých vrat
šedých
bílých
šedo-bílých
zazděných

zdi z cihel poskládané
lidi z hlíny
zmáčení
otočení
směrem od cest

kočky měnící se v šelmy...
a naopak

nejsi to ty
i když vlastníš
jejich
běh
útěk
oči podlité krví

pra
praotec
prarodičů
tě taky viděl plakat
lásko..

lásko
a stejně jako nám je
tak jemu
jedno bylo...
Autor DIDADA, 09.05.2009
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: Aurelius, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí