Mýdlová bublina

Mýdlová bublina

Anotace: +++

Trocha kouře v mýdlové bublině,
dělá dojem, že se čas zastavil.
Jen na oko to vypadá nevině,
však dábel sám ji přede mě postavil.

Mýdlová bublina praskne
a rozplyne se kouř.
To až se večer světlo zhasne,
bude zase, znovu hůř.

Bez mýdlových bublin lítám
z deprese do stavů horších.
v krutých citových bolestech se zmítám
a sním o věcech, pro mě, nemožných.
Autor Striptérka, 12.05.2009
Přečteno 292x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Dedillope, Alasea
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí