Ledové království

Ledové království

Anotace: +++

Na prsou úzkost,
a v hlavě asi prázdno.
Klaním se Vaše výsost,
u srdce ledové království- chladno.

Po zádech mrazení,
zatíná do mě zuby.
Tak hažte na mě kamení
a na mou poct sázejte duby.

Vítejte v náručí chladu,
bez pocitu viny viňte mě.
A kujte proti světu zradu,
jen prosím už beze mě.
Autor Striptérka, 19.05.2009
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí