Dnesek?

Dnesek?

Anotace: ... jedna suplikova - trosicku me z ni zamrazilo, kdyz jsem si vzpomel, proc jsem ji onehda psal...

...

Šedo a pošmourno dnešek nám uchystal
Další marný den život si chce žít dál
A v kalužích noci sny chce si utopit
Myšlenky plující stromovím v kapkách rosy rozpustit

Z výše na mě dopadá zamlžené světlo
Zbytky nadějí a krásy jen tak lehce smetlo
Zas sám pustou cestou kráčím
Kde snad stovky očí na mě hledí
Kapky v nichž tváře svoje smáčím
Spadnou a zvětší kaluže kde sny se utápí...


...
Autor Druza, 19.05.2009
Přečteno 308x
Tipy 6
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, FrankB, Maro Deives, Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No vidíš,teď už je určitě líp...Tak směle můžeš vyndavat další šuplíkové..

19.05.2009 21:11:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí