Konec

Konec

Anotace: .

Ne každý vidí do hlavy mé
ne každý vidí mi do očí
avšak šrámy na prsou a dlaních mých
já proti tobě stavím

můj domov dnes v srdci mém
zítra na dlažbě se probouzím
oči v kalu, v ruce emblém
snad dar, stále blouzním

ať tohle všechno vyprchá
chci žít, tak jak jsem žil
ale co to bylo za život
asi správně jsem jed použil.
Autor tomáš lenoh, 20.05.2009
Přečteno 348x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Emira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí