Já jsem...

Já jsem...

Anotace: Kdo nepozná nepochopí...

Jsem ta, co tě nepusí
jsem ta, co se ti s radostí
zaryje do kostí i do srdce
tam, co to bolí nejvíce

mám tě ve své moci
ve dne, i v noci
ty a já nebo já a ty?
sám si nejsi jistý

To já tě držím při zemi
ach, to věčné plížení
Chceš vstát a jít?
Můžeš jen dál snít!

Jen mě odlož, nech mě tady
nejde to? ...a další pády
nedokážeš bezemě udělat ani krok
natož si pak odejít na celý rok

Máš strach že uletíš
když mě opustíš
kým budeš nevíš
když mě opustíš...
Autor Emory, 22.05.2009
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD, ewon
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ahoj,ten tip máš za to,že je noc a ještě svítíš :)

12.07.2009 03:54:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí