Polibek

Polibek

V hlubině duše mý,
kde tma přebývat smí,
se zlý sen za spánku rodí,
za měsíce i slunce to tak chodí.

A já opěvuji zaprášenou píseň,
o tom, že už na ničem nezáleží,
když svírá mě zevnitř tíseň,
v tom černočerném snění.

Tam polibek jsem dostal,
tak odporně hořký,
že v tu ránu jsem vstal,
až na kůži mokrý.

Nenávidět spaní.

Tak obrazy si čárám,
na desku kouzelnou,
kterou stále vymazávám,
v ní snad i sny uhynou.

A omelu tu pravdu,
že nemám víc tu být,
ač dál světem jdu,
nechutná mi žít.

Zase ulehnu, do peřin rakve strachu,
možná za pár vteřin a ústa plná prachu.
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 22.05.2009
Přečteno 321x
Tipy 15
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BARBYE, Lenullinka, strašidýlko-střapatý, Lenni, shakespeares, dream in emptiness, padající do neznáma, Nút
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevěřil bys... jak ráda bych ti pomohla...

25.05.2009 21:33:00 | strašidýlko-střapatý

tobě je hodně zle...viď?

24.05.2009 15:47:00 | shakespeares

svírá mne ťíseň s tebou...

23.05.2009 23:36:00 | padající do neznáma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí