silueta mrtvého těla - naděje

silueta mrtvého těla - naděje

Anotace: zklamána, bolavá, unavená, beze smyslu bytí

Po duze sklouzává
Vůlí zlé Země
Do mlh zas bezradná,
Hluk křiku ve tmě.

Z oblaku snáší se,
Plachtit se bojí,
Do očí práší se,
Temno, zlo dvojí.

V propasti mrtvý cit,
Brání se, vzpíná,
Z hvězdy zas žádný třpyt,
Myšlenka – špína
Autor Patěnka, 23.05.2009
Přečteno 316x
Tipy 9
Poslední tipující: F.i.L, ludmil, Dota Slunská, Haniéčka, démon zatracení, Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí