Poslední kouzlo civilizace

Poslední kouzlo civilizace

Anotace: Nejointová poezie

Město se v mlze rozpíjí
do neonových čar
a pomalu smývá
všechny smutky dneška
Zvuk kroků se tmou odráží
od nehostinných úlů lidí
(a v jednom z nich žiješ i ty)
Mozaika prasklin na ulici
vypráví svůj životní příběh
(A já se v tom všem tak příjemně ztrácím)

Špatné víno ředěné lacinou kolou
(náš chléb vezdejší
a naděje v lepší zítřek)
Ti pomáhá posunout se zase o kus dál
a myslet si
že tvůj život je lepší
než ve skutečnosti je

To je poslední kouzlo civilizace
Autor BaD, 24.05.2009
Přečteno 277x
Tipy 10
Poslední tipující: ziriant, Dedillope, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, voedor
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle je nekdy uplne presne ono... jen ty smutky to nesmyvam teda aspon u me ne... spis zasouva do pozadi a nasledne podtrhava...

20.08.2009 14:25:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí