Nikdo

Nikdo

Anotace: ???

Jsem Nikdo, a přesto jsem součástí Tebe.

Držím se Tě,
nikdy se Tě nepouštím,
snad jen ve dne Tě někdy opouštím.
Ale přesto tu jsem.

Jen tmu do sebe propouštím,
Tvé chyby Ti vždycky odpouštím.
Pořád tu jsem.

Jen jako Ty se chovám,
jen za Tebe se občas schovám.

Chodím ve Tvých stopách
došlapuji na stejná místa.
Tak tiše, že si toho nevšímáš.

Jsem přilepený na Tvých botách,
opakuji Tvá gesta.
Přesto mě ani nevnímáš.

Víš, že tu jsem,
ale přesto jako kdybych tu nebyl.
I když jsem tady,
vlastně jsem nikdy nežil.

Někdy se chováš jako já -
- jdeš sklesle,
pořádně nevíš kam.
Máš strach,
ale přesto jdeš bez zábran.
Jdeš sám.

V tomhle já Tě chápu.
Já s Tebou taky v mlze tápu.

Já za Tebou stojím,
ať je noc nebo den.
Neopouštěj mě nikdy
prosím, jen.

Jsem Tvůj stín...
Autor bird225, 25.05.2009
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, kikis, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

líbí, dobrý nápad :) a pěkně zpracovaný

25.05.2009 11:20:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí