Král

Král

Anotace: Když se pouta zařezávají do krve mýho svědomí...LS

Král
Doteď jsi žil jako král, měls všechno
štěstí i lásku především
já vím...v srdci bolest z něštěstí
ale to nebylo vidět, bylo ukryto
o tom jsi věděl jenom ty, králi
Jeden krásný večer jsi bitvu vyhrál
a jak jsi se cítíl?
žil jsi jako pán, měls všechno
štěstí, lásku, někoho především
já vím...král můžeš být jen chvíli...
nic netrvá věčně, nic
Teď tu melu prohráváš a jen svou vlastní chybou
nemáš plány, taktiku, nic
Chceš víc a něčeho úplně jiného
já vím...už nejsi král
jsi zbabělec...
protože vše co jsi měl jsi prohrál, zahodil
a proč? To ty nevíš?
Ta bolest v srdci tě opustila, možná
a přišla nová. Bolestivější?
Já vím...ty už se nechceš o štěstí rvát...
Králi...zbabělče! Vím jak to dopadne..
Zůstaneš sám...jen se svými bolestmi co
v srdci máš...
a jsou to jen tvé bolesti, strasti a útrapy
Králi...zbabělec! Utek už je pryč
štěstí i láska především...
Autor AndyKo, 26.05.2009
Přečteno 301x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Zambie, kikis, Sleepwalker
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Má to svou hloubku a zamyšlení, líbí se mi to. Dá se dobře chodit mezi řádky, dobře zvolená slova, nápaditost a obraty.

30.06.2009 20:04:00 | NikitaNikaT.

Andy? L.S. je "ten" L. S?.. Hm? Král je Král.. A Luboš je : ) Kill the King, King is dead, God save the King... Nebo nic nechápu.. A to je "ono".

26.05.2009 20:22:00 | Sleepwalker

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí