Jen černá obloha

Jen černá obloha

Anotace: nic víc..a pak už nic

- zestárneme-
..zní to dost špatně
pak už mě nebudeš líbat
a naše srdce se stanou chladné
tehdy se rozpustí svět
a za pár okamžiků
nás pohltí vesmírný let.

anebo budeš tak smutný
že nevidíš mou krásnou tvář
že daruješ svůj život
černé špinavé zemi
dřív než si pro tebe přijde smrt
pak už nebudu s tebou
budeme oba docela jinde a sami

žádná láska na věky
všechno skončí..ani žádný život po životě
jak si spousta lidí myslí...nebo snad doufá
v této podivné realitě

možná víš spoustu věcí
ale nevíš o tom
že nejsi na Zemi
nýbrž už umíráš v Pekle..
A nebe není...jen černá obloha..
Autor Dedillope, 27.05.2009
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí