Noční můry

Noční můry

Anotace: Některé noci jsou až příliš dlouhé...

Stíny noci na tváři,
se zdají sladké být.
Však čerň na bílém polštáři
mi nedá k spánku klid.

Do hlavy cpe mi stále svůj,
od hříchu temný dvůr,
tak místo snů je spánek můj,
plný jen nočních můr.

Bojím se zavřít ztěžklá víčka,
stále mě děsí bez ptaní,
v noci mi bolest srdce hýčká,
tupě vyhlížím svítání…
Autor Lunaric Nathanella, 30.05.2009
Přečteno 260x
Tipy 1
Poslední tipující: Zpátky
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí