Odcházííš.......

Odcházííš.......

Anotace: ..........

Koukám tiše na tebe,
jak odcházíš do nebe.
Tvé ruce jsou jako led,
chci to změnit a to hned!

Moc tě prosím promluv na mě,
já to taky nemám snadné.
Všechny chyby jsou mi volný,
tohle není dobrovolný.

Oči tvoje zavřené jsou,
tíhu světa neunesou.
Tvé srdce už nebije,
ve mě život nežije!
Autor Kairoyi, 10.06.2009
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc moc moc hezká smutná,emotivní jinak ST

12.06.2009 06:39:00 | Lady_Mucik01

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí