Melodie tmy.....

Melodie tmy.....

Anotace: není co k tomu psát........

Obloha lomí svoji záři
Ve svitu pouličních svítidel
Andělé jsou snad opraváři
Duší co člověk neviděl
Jak moc se trhají na kusy

Pářou se jim stehy
Padají na kolena do bláta
Toužebně hledají
Dotek a kousek něhy
S prosíkem a pláčem potají

Své rány ukrývají za trapný smích
Zavírají raději víčka
Hledají pár doteků na dlaních
A pomalu čekají
Kdy dohoří jim jejich svíčka... ... ...
Autor Nola77, 21.06.2009
Přečteno 278x
Tipy 12
Poslední tipující: takova, Psavec, Anymka, Gudula, WAYWARD, Lota, Beepat, CorrimsonTom, labuť
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta je krásná....a 100 blahopřeji

24.07.2009 19:27:00 | takova

Smutně smuténková.

24.06.2009 22:24:00 | Psavec

.
smutek
jak zkrvavený rubín
až do hlubiny
hlubin
.

21.06.2009 19:09:00 | Lota

Jen čekat až svíčka dohoří... to je smutné...

21.06.2009 15:27:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí