Skok

Skok

Anotace: Varuji - sebevražda...

Stojím na kraji hluboké propasti,

skočit, či neskočit,

tu možnost propásti,

všechno to skončit.



Konečně být volná,

letět a nebát se,

zda další rána zlá

něco přec zlepší se.



Ne, už nemám naději,

ká už prostě nemohu dál,

proto teď stojím na kraji,

proč se jen ten zážitek stal.



Tak a je rozhodnuto.

Stačil jen odraz malý

a všechno, co mě tížilo

navěky skryly skály.
Autor Dragoniana, 23.06.2009
Přečteno 242x
Tipy 5
Poslední tipující: angellka, KockaEvropska, Admen, al-pacino
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je lepší to napsat než to udělat.

05.11.2009 13:25:00 | KockaEvropska

Je lepší to napsat než to udělat.

05.11.2009 13:25:00 | KockaEvropska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí