Chyba ve světě?

Chyba ve světě?

Anotace: je špatně celý svět? nebo jenom já?

Uprostřed noci, tíha světa dopadá,
na moji hlavu,
někde v dáli DJ Těsto skládá,
elektro písně davu.

Tam v tunelu lezou další krysy,
cítím je, mají moje rysy,
v absurdním živoření,
prohrávají duše, snění.

A v trnu každodenní jednotvárnosti,
se moje kůže trhá,
klečí tu dál v nemilosti,
kdo životem mrhá.

Jak zrnko prachu,
zkomírám ve strachu,
absolutní zbytečnost,
nechápajíc lidskou lhostejnost.

Nejsem už tak naivní,
a neumím být povrchní,
každý se jen o sebe stará,
na světe tom není láska pravá.

Tak možná, že jen sleduju,
vlastní odraz v zrcadle,
když sám sebe lituju,
a nemyslím na ty, kterým je zle.

A stejně ani tuhle noc,
nejde mi spát,
ztrácím zbylou moc,
není už co vzdát.

.::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::.

Přijdu si tak prázdný,
a zase tak moc sám,
jsem tak špatný,
když si tak připadám?
Autor zlomený a nanicovatý -__-, 25.06.2009
Přečteno 322x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, dream in emptiness, padající do neznáma, Kapka, labuť, zrrrr, WAYWARD
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi tady dlouho, tak zas tak smutný to nebude..

27.06.2009 05:10:00 | Sleepwalker

ten pocit znám, na to fakt nejsi sám -)

25.06.2009 14:29:00 | Marmík

...nejsi špatný, nejsi sám..snad víc lidí se takhle dívá...

25.06.2009 13:24:00 | padající do neznáma

... a s podobnými pocity nejsi sám.

25.06.2009 09:21:00 | Kapka

...nejsi sám,jsou kolem lidé

25.06.2009 00:45:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí