Vysněný den

Vysněný den

Anotace: ...bohužel asi moc nepovedený

Jsem sama a trápím se,
mé srdce samotou svírá se,
chtěla jsem si užít svůj vysněný den,
aby to byl jen jeden velký sen.

Přála bych si, aby den nikdy nekončil,
aby láskou se můj svět zatočil,
dívám se mezi lidi, jak baví se,
mé oči slzama zalívají se.

Jak moc bych chtěla, aby se to změnilo,
aby všechno mě ten den bavilo,
ale proto čím jsem to nejde,
doufám že to dobré jednou přijde.

...nádherná budu vždy jen ve svých snech, ve snech mám vše, můžu si dělat co chci, mít co chci a koho chci, ale ve skutečnosti je to úplně jiný, horší...
Autor Envied, 05.07.2009
Přečteno 349x
Tipy 6
Poslední tipující: Akanishi, Mbonita, Házté, Jarka, brooklyn
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jednou je líp, jednou je hůř..to je život..

05.07.2009 18:04:00 | Házté

Život není sen, to už je tak na světě zařízeno.

05.07.2009 17:11:00 | Jarka

taková vypisovací na pocity, po které se snad uleví

05.07.2009 13:19:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí