Nerozumím, nechápu

Nerozumím, nechápu

Anotace: Nerozumím sama sobě...

Slunce žhaví ty rány, vážně jsem takový vůl?
Z mého srdce dnes v noci zbylo jenom půl...
Sakra co se to děje, co to jsou za mraky?
Vždyť miluji Tě a ty mě snad taky...
Nevím proč, ale náhle ten divný pocit viny,
pronásledují mě cizí, temné stíny...
Držím Tě za ruku, ale necítím Tvůj tep,
stejně tak rychle utichl můj dech...
Umírám s představou, že vše jsem zničila,
však byl to jen sen, ale já se již neprobudila.
Autor strašidýlko-střapatý, 12.07.2009
Přečteno 337x
Tipy 31
Poslední tipující: Andělská holka, kleopatra.sedma, Nergal, x.someone.x, Ariella13, ir.is, divoska_jaja, labuť, Psavec, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V noci sni o pěkných věcech, je to lepší a líp se spí i ráno vstává;)

07.08.2009 08:52:00 | kleopatra.sedma

zase smutna..ale jak uz bylo napsano ty jsi neznicila nic..

27.07.2009 23:38:00 | Nergal

Smutná básnička..:-(
Ty jsi určitě nic nezničila.:-)

12.07.2009 17:35:00 | Haniéčka

Smutné, ale upřímné dílko.

12.07.2009 13:05:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí