............

............

.

Slova nenápadně skrytá
jen prázdno v duši
kde láska se ti nenaskýtá

odsouzení k nicotnému zavržení života

už ani neváháš
a
za maskou síly skládáš
přitom směješ se na slunce i měsíc
když luční květy do průvanu věsíš
tak odpusť....

osud si nevybírá
život jde dál

a s ním i síla boje
který nesmíš vzdát
protože
věř mi

nikdy nevíš
kdy tebe nebude se ptát

to potom rázem všechno zmizí
kdo ví
co všechno stane se cizí

rozlitá láska v dlaních mizí
pár vzpomínek v srdci vrytých
smotaná němá slova v sítích
neumím vyslovit
.......

objetí v rytinách
na stěnách vzkazů posledních pár

jinak nic...

vše...

spálil slunce žár
jež neuhasily proudy slz
tak otevři mi tu tvou tvrz
a nech mne milovat

vždyť

slova nebývají věčná
jen skutky v lukách pokvetou
tak nepočítej roky...

čas nepočká

odvláté svitu šero
věčně co provází
a nikdy neopustí

ani nezůstane

jen dívat se na vše trochu jinak
a zapomenout na chyby

které v každém z nás si vězí
a lety nočních můr
zklamání
v naději

uvadlé štěstí v čtyřlístku
na novinových stáncích
co už dávno zmizelo

tak dovolte zapomenout

na realitu, kterou je těžké přijímat
a přitom milovat, smát se a nad vším jen rozjímat

do skonání?

asi...

....!?

.
Autor padající do neznáma, 12.07.2009
Přečteno 282x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, zlomený a nanicovatý -__-, bejbyyyy, strašidýlko-střapatý, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká, zanechává dojem

13.07.2009 12:15:00 | zlomený a nanicovatý -__-

Těžko se mi hledaj slůvka na Tvé dílko... dobře čtivé, chápu, tak nějak... sem tam, dívám se sama na sebe... v Tvých slůvkách vidím se. ST! je za vyjádření.

12.07.2009 19:21:00 | NikitaNikaT.

krásná

víš možná stačí
vzít za kliku
a tvrz se otevře ...

možná,
budeš potřebovat klíč ...

ale to nezjistíš,
když se do tvrze
dostat nezkusíš

12.07.2009 17:38:00 | Romana Šamanka Ladyloba

...dobře napsáno ST

12.07.2009 17:34:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí