Dívka

Dívka

Anotace: Možná malý příběh jedné malé holky...

V koutě se choulí
Sama v prázdné místnosti
Po tvářích slzy se koulí
Než ticho se zas rozhostí

Sama jen s touhou
Myšlenkou pouhou
Brzy se od bolesti oprostí

Zase už křičí na ní
Ona jen slzy setře horkou dlaní
Opuštěná
Jak zrada bolí dobře ví
Vykoupená
Z života se uzdraví

Tak už nekrčím se v koutě
Už jen vzpomínky na mě obejmou Tě
Autor 3Cherry, 25.07.2009
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Kars, WAYWARD, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí