Podzimová..

Podzimová..

Anotace: Podzim je ještě daleko, ale nostalgie si nevybírá..

V slzách podzimu
ve vzpomínkách vesmíru.
V řasách slepených solí
a v hrudi, v níž každý nádech bolí.

Ve věčnosti filmových pásek
zachovám milimetr života.
V osamělosti staronových lásek
schovám touhu snít.

V hladu přesycených myšlenek
jak v objetí odsouzených milenců a milenek.
V očích bez odpovědi,
v otaznících bez bídy, lesku a nicoty.

V slzách podzimu
ve vzpomínkách vesmíru.
V řasách slepených solí
je prázdnota, co nebolí...
Autor Megs, 14.08.2009
Přečteno 300x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, padající do neznáma, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opět krásná podzimová ST.

14.08.2009 16:34:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí